Inicio

NOTÍCIES

¿que es portarà aquesta primavera 2014?

Dijous, 16 de Febrer de 2014

¿que es portarà aquesta primavera 2014?

El bon temps està arribant i no volem que t’enxampi per sorpresa sense conèixer les noves tendències d’aquesta primavera/estiu 2014 així que si vols saber tot el que es portarà aquesta primavera et recomanem les cinc propostes que no poden faltar en el teu armari.

1. Els estampats
Aquesta temporada els estampats són un must i aquest any tindrem una àmplia col•lecció d’estampats de les primeres marques. Pepe Jeans i Rene Derhy han apostat molt molt fort. Podem veure estampats en gairebé tots els seus models, des dels més casuals fins als de cerimònia. Així que busca en les nostres tendes els estampats més de moda, no poden faltar-te aquesta primavera.

2. Colors Pastel
Com cada primavera tornen els colors pastel i aquest 2014 especialment plans i delicats. Els presentem en gairebé totes les nostres peces des de blazers, pantalons, vestits, faldilles i tops en els tons més in del moment. Queden bé a rosses i morenes, segur que us encanten!

3. Pantalons
Aquesta primavera arriba la febre dels pantalons i la veritat és que ja era hora perquè les últimes temporades les havia conquistat la faldilla. Tenim una àmplia varietat de pantalons súper fins, perfectes per a portar-los aquesta primavera. T’encantaran!

4. Estil navy
L’estil navy torna un any més i els mariners omplen els carrers. A Mora i Vero&Jack pots fer-te amb el teu look navy per a aquesta primavera 2014

5. A tot color
A més dels pastels aquesta primavera/estiu són bàsics els colors forts i uniformes què es vegin bé! Varietat de colors que arriba amb molta força i molta alegria, perquè la primavera la sang altera!